Házi kedvenceink kényeztetésére manapság már lényegében korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésünkre, a hűtéssel és fűtéssel, valamint plazmatévével felszerelt kutyaháztól a Swarowski kristályokkal ékesített nyakörvön át a legkülönfélébb alkalmakra szánt ruházatig.

Annak, aki a legújabb trendnek megfelelő módon berendezett lakását nem szeretné elcsúfítani holmi szedett-vetett fekhellyel, megtaláltam a tökéletes választást. Az első ránézésre szimplán térelválasztó bútordarabnak tűnő műalkotás valójában egy rafinált, többszintes pihenőhely kedvenceink számára, melynek polcait pihe-puha pamlagokkal párnázva tehetjük hívogatóvá macskáink és kutyáink legnagyobb örömére.

Ez a kubista egyszerűségével bármely minimál enteriőrbe tökéletesen illeszthető bútordarab potom 2979 eurós (nagyjából 810 ezer forintos) vételárával a vastagabb pénztárcájú rétegeket célozza meg. A Marina Sciarrino tervező által kreált, Librato névre hallgató csoda a Misk Design kínálatából kizárólag rendelés útján, nyolc hetes szállítási idővel érhető el. Úgy vélem, egy ügyes kezű hobbiasztalos hosszas ebédszünetet és délutáni csendespihenőt is tartva maximum fél nap alatt összerak egy ilyet anyagáron.

Címkék: kutya kisállat macska minimál bútor lakberendezés térelválasztó fekhely kubista

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr93104485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása