Design madáretetők

 2011.06.20. 15:59

Vendégségben voltunk a hétvégén, születésnapi zsúron, és az ünnepi asztalt körülülve arra lettünk figyelmesek, hogy nemcsak mi falatozunk jó ízűen, hanem a terasz korlátjára rögzített madáretető körül is nagy a sürgés-forgás. Egy csapat zöldike és pár cinke adta egymásnak a kilincset nagy ramazúrit csapva odakint, mi pedig önfeledten néztük játékukat.

Talán nem meglepő, hogy a formatervezők az olyan, látszólag nem tipikusan divatjellegű használati tárgyak esetében is eleresztik a fantáziájukat, mint például egy szimpla madáretető. Hol van már a házikó formájú faépítmény, aki halad a korral, az design terméket vásárol.

Szemezgettem a piaci kínálatból és egy francia cég honlapján egészen mókás darabokra akadtam. Azt azért ne feledjük, hogyha egyszer madáretetésre adjuk a fejünket, akkor az ideális esetben egy életre szóló elkötelezettség, hiszen a kis szárnyasok hamar odaszoknak a jóba, aztán ha mi meg nagyvonalúan elfelejtjük feltölteni a készletet, fennáll a veszélye, hogy éhen maradnak. A téli hónapokban sose hagyjuk abba ezért az etetést.

Címkék: design kert terasz madáretető formatervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr523000601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása