Lámpa kartonpapírból

 2011.06.08. 08:42

Eszembe jutnak a gyerekkori mókák, mikor a lomtalanítások alkalmával halomra gyűjtöttük be a kartondobozokat, hogy azokat a titkos rejtekre hurcolva lakályos kis bunkert építsünk magunknak. A hőskorban, a katódsugárcsövek érájában a tévék még kellőképpen méretesek voltak, így dobozaikba az óvodás, kisiskolás korú gyerekek gond nélkül belefértek. A mai fiatalokkal jól kitolt a technológiai fejlődés, a lapos képernyők dobozában manapság maximum a kismacskákat lehet elszállásolni.

A kartonpapír bája és a környezettudatosság vezérelte a Plamp tervezőit is, mikor olyan lámpát kreáltak, melynek csomagolását önmaga adja, egy mozdulattal kinyitható, és az elektromos csatlakoztatás, valamint a villanykörte beszerelése után a termék használatra kész.

Az ernyőt díszítő absztrakt és virágos mintákon keresztül kiszűrődő fény varázslatos hangulatot teremt otthonunkban. Modern, romantikus, de akár klasszikus enteriőrök csodás kiegészítője is lehet ez a Chiléből származó egyszerűen nagyszerű világítótest.

Címkék: stílus klasszikus modern lámpa virág papír romantikus csomagolás minta környezetbarát enteriőr karton hangulatos környezettudatos világítótest

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr602950847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.06.08. 16:48:51

Szép, de ehhez azért erősen irányított lámpa is kell, hogy a fény nagy része ne nyelődjön el. Vagy legalább a belső felületekre egy kis alufólia.

Fénycső, vagy LED mehet bele, mert egy 60 W-os izzó felgyújthatja a cuccost.
süti beállítások módosítása