Tetőtéri mindent bele

 2011.04.15. 09:24

Az apró tetőterek tervezése a lakberendező számára létező legnagyobb kihívások egyike. Ilyen helyzetekben jól átgondolt, praktikus elrendezésre van szükség, figyelembe véve a tetősík szabta erős korlátokat.

A holland fővárosban, Hágában található ez a kétfős apartman, melyet akár ki is próbálhatunk, hiszen valójában egy bérelhető lakásról van szó. A tervező a fehér szín használatával igyekezett tágítani a teret, valamint azzal, hogy a nagy ablakfelületek révén a kis lakosztály valóssággal fürdik a természetes fényben.

Az ablakokon át a külső környezet is része az élettérnek, így a tetőterekben megszokott nyomasztó bezártság-érzéstől sem kell tartani. A beépített bútorok lekerekített vonalai azért is ötletesek, mert a kis helyen való mozgás közben garantáltan nem ütközünk fájdalma lila-zöld foltokat okozó kiálló szegletekbe. A funkciók ügyes szervezésével minden tevékenységnek megvan a helye, mégsem érezzük azt, hogy zsúfolt lenne a lakás.

Címkék: praktikus bútor lakberendezés ötletes beépített tetőtér

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr872827608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.04.15. 12:32:46

Ez egész egyszerűen csodás! :))
süti beállítások módosítása