Miként az időutazásba a fluxuskondenzátor, úgy robbant be az idei Lakástrend kiállításra a Flux székkollekció. Köln, Párizs és Frankfurt lakberendezési kiállításai után Budapesten is megcsodálhattuk a praktikus összehajtható székcsodát, mely olyan könnyű, hogy postán is feladhatjuk, a rögzítő heveder segítségével akár 6 darab használaton kívüli széket is tárolhatunk a falon, és a komfortérzet növelése érdekében színben passzoló kis ülőpárnákat is vásárolhatunk hozzá.

A nyolc színváltozatban kapható szék darabja 129 euróba kerül, melyet négy különböző színű, 39 eurós áron kínált párnával egészíthetünk ki. A fali tároló szerkezet 49 eurót kóstál. Tökéletes választás kis alapterületű lakásokba, ahol minden négyzetméter számít.

Tetszett a hír? Oszd meg ismerőseiddel! Nem akarsz lemaradni a hasonló információkról, nyereményjátékokról? Legyél tagja az Artinterior Blog olvasótáborának a Facebookon!

Címkék: kiállítás könnyű szék flux lakberendezés összehajtható lakástrend helytakarékos fali tároló

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr882718147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ötletbútor · http://otletbutor.blog.hu/ 2011.03.10. 18:54:38

Ez volt a Lakástrenden is,nagyon ötletes. Tetszett. Legjobb benne hogy egy kisbuszban akár ezer szék is elfér.
süti beállítások módosítása