Ki emlékszik még a Moha és Páfrány című rajzfilmsorozatra a hőskorból? Segítsek kicsit? A gombóc testű és a hálóinges, hálósipkás erdőlakók bugyuta történetei, már a színes tévék korszakából.

Így visszagondolva, hihetetlen, hogy milyen sztorikon nőttünk fel hajdanán, mikor még nem volt Nickelodeon, Bebe tévé és a többi csatorna, mely nulla huszonnégyben sugározza a gyerekeknek szánt építőbbnél építőbb műremekeit, hanem minden napra nagyjából egy mese jutott, a jó öreg gargarizálós tévé maci felvezetésével.

Ha páfránnyal ez esetben nem is, mohával viszont annál inkább szolgálhatok, ugyanis egy igazi kincsre sikerült lelnem a neten lakberendezési témában böngészve. A Larosée szőnyeg egy élő darab, mely méltó módon hirdeti az élethez való ökotudatos hozzáállásunkat. Mi lehetne felemelőbb, mint az az érzés, ahogy a kádból kilépve egy üde moha szőnyegre lépünk, melyet a frissen mosott testünkről lecsorgó víz táplál? A 80 eurós vételáron vesztegetett szőnyegek összeilleszthetőek, így a lefedni kívánt terület nagyságához rugalmasan igazíthatjuk méretüket. Ugye, milyen bámulatos a tudomány?

Címkék: szőnyeg lakberendezés fürdőszoba moha moha és páfrány

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr852686098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása