Új-Zélandon a kiwik földjén épült egy golf-pálya mellett egy aprócska, 5000 négyzetméteres telken ez a hétvégi vityilló, melyet a megrendelő családjával és barátaival való visszavonulásra, kikapcsolódásra, és a vidéki tájban való gyönyörködésre szánt.

A kiwit, mint kifejezést egyébként használják az új-zélandi emberek jelzőjeként is, és azon túl, hogy mindannyian ettünk már a kívül szőrös, belül zöld gyümölcsből, sokan talán nem tudják, hogy a kiwi egy repülni nem tudó, földön totyogó fura madár mely őshonos az Ausztráliától délre fekvő, és a maori bennszülöttek hazájaként ismert szigeten.

Ezt a minimál stílusban, Martinborough-ban épített házat (Dixon House) ismételten azoknak ajánlom, akik nem látják a szépet a minimálban. Tessék itt szépen körbenézni, és azt mondani, hogy ez nem élhető. Persze kell hozzá az az ötezres telek, ami kellőképp védelmet nyújt a kíváncsiskodó szemek elől, ám a csupa üvegfalak révén tényleg lábunk előtt hever az anyatermészet.

Címkék: minimál kiwi új zéland nyaraló üvegfal élhető modern építészet dixon house természetközeli

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr472559486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása