Az év végére ismét szép összegek halmozódtak fel a lottón, a hatoson több mint 300, az ötösön közel 760 millió forint a nyeremény az idei utolsó sorsoláson. Ha Fortuna kegyes lesz valamelyikünkhöz, érdemes elgondolkodnunk azon, hogy melegebb éghajlatra helyezzük át főhadiszállásunkat. Ezzel a házikóval kívánok mindenkinek egészségben, sikerekben gazdag, boldog és szerencsés újévet!

Mint már több alkalommal, ezúton is a lottómilliomosok választási dilemmáját szeretném megkönnyíteni egy tengerparti álomház bemutatásával. Irány a Seychelles szigetek, ahol ilyenkor is tombol a nyár, ismeretlen fogalom az ónos eső, és a jégkaparás, cserébe viszont tökéletes hely az elvonulásra, és a feltöltődésre.

Az Afrika keleti partja mellett, Madagaszkár felett, az egyenlítő környékén húzódó szigetcsoport nemcsak a jómódú nyaralók paradicsoma, de akár az otthonunk is lehet. Íme egy grandiózus, ám a naturális anyaghasználat, az egyszerű formák és a természetbe szervesen illeszkedő építészeti koncepció folytán végtelenül harmonikus életterekkel csábító tengerparti villa, melyről sokan álmodunk. Szelvényeket elő, 2010-ben utoljára, ikszeljünk emberek!

Címkék: építészet lakberendezés egzotikus seychelles luxusvilla tengerparti ház álomnyaraló lottómilliomos

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr782541463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hajtűkanyar 2011.01.01. 20:07:48

egészen inspiráló. azt hiszem, az első szelvényemet azon a vörös kárpitos ülőhelyen, a tengert nézve fogom kitölteni, talán úgy több szerencsém lesz.

jamon 2011.01.16. 00:45:13

A félreértések elkerülése végett, ez nem egy eladó ház, hanem egy szálloda (resort)
süti beállítások módosítása