Még mindig maradva a közelgő Design Hét aktualitása miatt felrebbentett Paola Navone témánál és egyúttal ötvözve a korábban megkezdett tengerparti házak sorozatomat, látogassunk el a designer Görögországi otthonába, melyet saját maga által tervezett bútorokkal, és helyben beszerezhető kiegészítőkkel rendezett be.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 90-es években nagy divattá vált Olympic Beach-i nyaralásokon szocializálódott magyar utazóközönség, aki mára valószínűleg már Égei-tengeri szigetet is meglátogatott már, bizonyára felsóhajt az enteriőrképek láttán, melyek egy-egy nyaralás emlékeit is felidézhetik.

Saját otthonunk stílusának megválasztásakor azonban nem érdemes a Hellászban bevált nyomvonalon elindulni. Annak ellenére, hogy a görög mediterrán lakberendezés a maga egyszerűségével valóban lenyűgöző, azt azonban ne feledjük el, hogy a hazai éghajlati viszonyok között nem biztos, hogy megállja a helyét. Legalábbis érdemes a léptékekre odafigyelni, hiszen a hűsítő kőburkolatok, a klasszikus fehér és kék tengerész színek nagy felületen túlságosan hideg érzetet kelthetnek, amely nyáron hasznos lehet, ám télen nem kedvez majd a fűtésszámlának, mert a színek és anyagok miatt érzett hideget a termosztát magasabbra állításával tudjuk csak ellensúlyozni.

Fotók: Marie Claire Maison via stylemoodboard.blogspot.com

Címkék: stílus görög házak mediterrán tengerparti paola navone

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr162327093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása