Sweets for my sweet(heart)

 2013.02.15. 09:53

diy-sprinkles-art-1-576x383.jpgÉn kérek elnézést a magyartalan címadásért, de remélem mindenki dúdolja már magában a régi slágert. Akinek esetleg gondjai vannak a dallam felidézéssel, a lenti linken meghallgathatja az elmúlt évezred egyik legédesebb nótáját.

Tudom jól, hogy az idei Valentin nap már elmúlt sokak örömére. Ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy a férfiak nagy többségének komoly kihívást jelent megjegyezni a jeles dátumokat, ezért biztosan akad, aki a hónapok óta a kiskereskedelmi egységekben tomboló szívecske és cukimaci láz ellenére is elfelejtette február 14-ét. Nekik ajánlom szeretettel mai posztomat, amivel esetleg még jóvá tehetik bűnüket egy csináld magad ajándékkal.

Ragasztópisztolyt, térképet, használaton kívüli képkeretet és színes cukorkákat elő, induljon a technika óra! Ötlet, képek innen.

diy-sprinkles-art-3.jpg

Címkék: kreatív kép csináld magad valentin dekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr295063899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása