Függöny mögött hálni

 2012.02.07. 07:51

Az igazat megvallva, nem vagyok híve a baldachinos ágyaknak. Nem tudnám megmagyarázni, hogy miért, szimplán csak nem a stílusom. Nem leszek tőlük klausztrofóbiás, mégis valahogy tökéletesen megvagyok nélkülük.

Néha azonban, nyaralás alkalmával volt már szerencsém kipróbálni ezt a megoldást, és amikor az elfüggönyözés az éj leple alatt támadó vérszívók ellen nyújt hathatós menedéket, akkor kifejezetten hasznosnak tartom, ha az ember ilyen kalickába zárva hajtja nyugovóra a fejét.

Ezennel gyors közvélemény kutatást rögtönöznék ebben a mérhetetlen fontosságú témában: baldachinos ágy, vagy baldachin-mentes? Kinek mi a zsánere? És akinek baldachinos van otthon, az mindig be szokta húzni magára a függönyt, vagy csak nyáron a szúnyogok miatt?

 

Címkék: függöny ágy szúnyog baldachinos

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr734072299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miss D · http://szegetszeggel.blog.hu/ 2012.02.07. 08:55:26

nekem nagyon tetszik - másnál. amúgy a mindennapokban nem túl praktikus (kivéve persze a trópusokon :)). tipikus porfogó...
süti beállítások módosítása