Ajtódísz minden szezonra

 2011.10.20. 07:24

Divat lett az ajtódísz. Tavasszal nyúlváró koszorú, nyáron virágokból kötött, ősszel dísztökös, csipkebogyós, télen fenyőágas, tobozos karácsonyi. A szebbnél szebb csodák néha busás áron szerezhetők be a virágüzletekben, de akinek van ideje, és egy kis kézügyessége, saját maga is elkészítheti a bejárati ajtó díszét.

Találtam egy univerzális alapötletet, mely a négy évszak bármelyikében megállja a helyét, attól függően, hogy milyen plusz dekorációt teszünk rá. Szükségünk lesz hozzá egy hungarocell koszorúalapra, hobbiragasztóra, dekorpapírra, vagy akár újságpapírra, és egy ollóra. A papírt egyforma nagyságú, ujjnyi széles csíkokra vágjuk, majd a papírcsíkok két végét összefogva összeragasztjuk. Az így keletkezett hurkokat szépen egymás mellé körbe-körbe a karika mentén a ragasztóval rögzítjük. A fellógatáshoz használt selyemszalagot mindig az aktuális díszhez illő színben cseréljük a koszorúalapon. Ötlet és képek innen.

 

Címkék: tavasz csináld magad ősz tél nyár univerzális koszorú ajtódísz koszorúalap

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr493308839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása