Pihe-puha álom kavicságyon

 2011.08.16. 08:05

Vonzódásom a kövekhez, kavicsokhoz nem mai keletű. Vannak kövek, amiknek velem kell jönniük. Csak úgy. Mert szép a színük, a formájuk. És vannak kövek, amiket cipelünk, azután letesszük őket valahol. Aki járt Camino-n, az tudja, miről beszélek, aki nem járt még, annak melegen ajánlom, hogy menjen és nemcsak a kavics-cipelés és lerakás miatt.

Manapság nagyon trendi a zen harmónia, az ázsiai stílus a lakberendezésben, melyben kiemelt szerep juthat a kőnek, mint természetes építőanyagnak, vagy dekorációs elemnek. A Livingstones kollekció is ezt a divathullámot igyekszik meglovagolni egészen különleges módon. A számos különböző méretben és formában, valamint színárnyalatban kapható, kavics formájú, ülésre, fekvésre, délutáni elszundításra szolgáló pihenő alkalmatosságokkal egy igazán megkapó enteriőrt alakíthatunk ki. A gyapjúból készült, puha tapintású huzatok beltéri használatra valók, a kertbe pedig a búvárruhák alapanyagként ismert neoprén huzattal bevont darabokat ajánlja a gyártó.

 

 

Tetszik a blog? Szavazz rá a Goldenblogon vasárnap éjfélig!

Címkék: stílus ázsiai zen fotel kanapé ágy kavics pihenőbútor livingstones

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr543154437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.08.16. 13:20:12

Szép ötlet, de az a kérdés, hogy közelről is ezt az élményt nyújtja-e!
süti beállítások módosítása