Te melyikben merülnél el?

 2011.07.14. 11:02

Árnyékban 31 fok, a tűző napon meg sem merem mérni, de a kovászos uborka leve szinte fortyog, bugyog kifelé a befőttes üvegből. Az előrejelzés szerint már érkeznie kéne az enyhülést hozó zivataroknak, de mifelénk még nyoma sincs a felhőknek. Akinek lehetősége van rá, vegyen egy hűsítő zuhanyt, vagy merüljön el egy frissítő kád vízben.

 

Napi inspiráció a merüléshez: ki melyik kádat választaná, ha a Dzsinn teljesítené a kívánságát? Beépített kőkád vagy a lábon álló ódon verzió?

Fotók innen és innen.

Címkék: inspiráció fürdőkád napi merülés

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr223065468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mangalor 2011.07.14. 16:38:35

nem volt szükség dzsinnre, az egyik internetes piacon vettem lábas kádat. jó nagy, kényelmes, de ettől függetlenül az első kép hangulata is nagyon tetszik.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.07.15. 07:59:56

@mangalor: és új darab, vagy régi amit vettél? fel is kellett újítani?
nekem tetszik nagyon ez az oldschool vonal, a mediterrán stílusokba és az eklektikusba abszolút illik, egy modern enteriőrben pedig érdekes kontraszt is lehet akár.

mangalor 2011.07.21. 16:12:58

nem új darab volt (2005-ben vettem egyébként, az eladó szerint 1950 körüli), de nem újíttattam fel, mert szeretem, ha látszik rajta, h használták, tehát még az eredeti zománc van rajta. kék lambéria van mögötte:), amolyan vidékies/falusias/nyaraló hangulatú a fürdőszoba, de majd ősszel szeretném már felújítani (átfesteni a falat/kádat/lambériát),pár bútort is venni még, mert rájöttem, h szép-szép, ha sok minden látszik, de jobb, ha egy-egy szép szekrényke elrejti a szépítőszerek nagyját:)

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.07.22. 09:01:41

@mangalor: igaz, és nemcsak szebb, de praktikusabb is, ha nem porosodnak kint az üvegcsék, a parfümnek meg pl. egyébként is sötétben a helye...
ha kész a felújítás, küldhetnél előtte utána fotókat a blognak akár!! :))
süti beállítások módosítása