A végtelenül egyszerű, és sokak által kedvelt LACK asztal árfolyama évről-évre csökken, így egyre többek számára válik elérhetővé. Manapság már 1990 Ft-ért is hozzájuthatunk számos színben.

Annak, aki egy kis csavart vinne a lakberendezésbe, és nem szeretné, ha egyből kiszúrnák az IKEA klasszikust a nappalijában, ajánlok egy újabb hack ötletet. Szükség lesz hozzá két darab LACK asztalra (az eredeti verzióban fekete-barna kivitelben, melynek darabára per ma 2490 Ft, így a projekt teljes költsége alig ötezer forint), ragasztóra és némi szabadidőre az összeszereléshez.

Az egyik asztalt a használati utasítás szerint összeszereljük, majd a másik asztal lapját a lábakhoz rögzítjük pillanatragasztóval. A második asztal lábainak felhasználásával magasító lábazatot is illeszthetünk művünkre. Az asztalkából immár tároló-lerakóvá nemesedett darab egy natúr kosárral (a kék-sárga áruházban számos ilyen kapható a LACK sorozatba illeszkedő mérettel) minimalista vonalvezetésű, modern ázsiai hangulatú bútordarabot varázsolhatunk. Képek és ötlet innen.

Címkék: hack ázsiai asztal modern ikea lerakó sufnituning lack

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr853321582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamTwo 2014.11.06. 20:56:31

Óóó ez nagyon jó ötlet, éppen azon kínlódok, hogy ez a legolcsóbb kisasztal, de hát lássuk be a legegyszerűbb is. Nagyobb helyem nincs, ami stílusos, az sokkal többe kerül. De ez így jó lesz, ezt megcsinálom!
süti beállítások módosítása