Kasztanyetták és matadorok

 2011.09.09. 08:35

Szeretjük a spanyolokat, mármint a lakberendezésben, és nem utolsósorban a gasztronómiában is. Egyébiránt ki-ki döntse el vérmérséklete szerint, hogy mennyire szimpatizál a temperamentumos kasztanyettapörgetőkkel, és matadorokkal.

Ami engem illet, spanyolországi útjaimon igyekszem mielőbb beszabadulni egy újságosbódéba, hogy begyűjtögessem a legfrissebb lakberendezési magazinokat, hogy legyen min csorgatni később itthon a nyálam.

Spanyol otthonok iránti szeretetem jeléül mai posztomat a Viva España hangulat jegyében egy madridi 80 m2 alapterületű, verőfényes otthonnak szentelem, mely a falak és a berendezési tárgyak tekintetében visszafogott, natúr alapszínekkel dolgozik, melyeket a kiegészítők vibrálóan friss színkavalkádja tesz teljessé.

Ki mit gondol, vajon ki lehet a tulajdonosa ennek az otthonnak? Férfi vagy inkább nő? Kora, foglalkozása? És ha már kérdezősködöm: bejövős vagy nem bejövős?

Képek innen.

Címkék: madrid spanyol otthon lakberendezés világos natúr alapszín verőfényes

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr823207160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása