Köszönöm a múlt héten indult játékra küldött megfejtéseket, egyúttal örömmel jelentem be, hogy elérkeztünk a sorsoláshoz. Számos érdekes válasz érkezett, meglehetősen sokan fogasnak, néhányan gyűrűtartónak, ékszertartónak nézték a szarvasfej-forma tárgyat, de volt, aki nyeregre, más pedig lámpára gondolt.

Akik pedig a multi cégeknél bevált csapatépítések bölcs alapgondolatát („think outside the box” azaz közelíts kreatívan, láss a dolgok mögé, ne a bevett klisékben gondolkozz) tökéletesen elsajátították, azok hamar rájöttek, hogy itt egy apró csavarra van szükség, mégpedig arra, hogy elfordítsuk a tárgyat a szokásos használati irányba.

Esetünkben ugyanis egy sámli-szerű székről van szó, amelyet a holland tervező, Jeroen Wesselink úgy alkotott meg, hogy használaton kívül a falra akasztva akár dekorációs elemként is érdekes pontja lehet otthonunknak.

A játék nyertese ezúttal Sőrés Ottília, aki egy éven át kapja postaládájába a Szép Házak magazint. Gratulálunk nyereményéhez, és kellemes lapozgatást kívánunk.

Címkék: design holland szék otthon nyereményjáték szarvas megfejtés dekoráció szép házak

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr733041017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miklosoft 2011.07.05. 10:58:50

Krisztike, alkalmasint valami fair-play díjat is feldobhatnál, mert valaki a facebook-os linknél a kommentbe beírta a megoldást már ölég régen, és gondolom ez sokakat visszatartott a pályázástól... egyébként pedig gratulálok a nyertesnek és a megfejtőknek :)

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.07.06. 14:01:39

@miklosoft: reméljük nem sokakat tántorított el ez az apró baki, ettől még lehetett volna pályázni. sokan még így sem találták el a megfejtést. legközelebb tessék játszani Miki Úr!
süti beállítások módosítása