Csónakkal piacra járni

 2011.04.29. 09:06

Biztosan az én hőháztartásommal van a gond, de bevallom, tegnap este óta fázom, és ez ma reggelre sem múlt el. Talán ezért is döntöttem úgy, hogy hétvégi álomház rovatunkban ezúttal észak felé vesszük az irányt.

Norvégia nyugati partjainál, Haugesund városban található a WRB Architects tervei alapján készült Gunderson ház. A telek fekvése mondhatni zseniális, ugyanis egy fjord partvidékén található, a lakók nappalijukból a gigantikus ablakokon át fürödhetnek a lenyűgöző táj szépségében. Ha pedig úszkálni támad kedvük, akkor minden bizonnyal inkább a fűtött vizű medencét, mint a természet nyújtotta jéghideg tengerben való megmártózást választják majd.

Belegondolva azért mókás lehet a saját stégemről reggel motorcsónakkal elindulni a piacra a friss halért és zöldségekért, majd hazatérni a zsákmánnyal, és elfogyasztani az ebédet annál a kellemes látvánnyal kecsegtető étkezőasztalnál. Lottót mindenki megjátszotta?

Címkék: norvégia ház modern álomház fjord wrb architects

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr232863895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jokerpofa 2011.04.29. 17:37:40

Mikor lehet költözni?

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.04.29. 20:08:05

@Theodoro: én csak a lottósorsolást várom. utána terveztem a költözést :)

milliliteratura · http://milliliteratura.blog.hu/ 2011.04.30. 11:00:35

attól félek, hogy mire beérek a hatodik kerületbe motorcsónakkal, el fogok késni a munkából. kész szerencse, hogy enyém a cég :)
süti beállítások módosítása