TV is, meg nem is

 2011.02.10. 07:40

Megvan mindenkinek az a bizonyos mese, amikor Mátyás király a falu bíróját akarta megleckéztetni, míg végül annak furfangos lánya túljár a taljánbarát Hunyadi eszén? Segítek: „Hoztam is ajándékot, meg nem is”.

Ahogy a Loewe idei iF Concept Design Award-ra jelölt Invisio televízióját nézegettem, rájöttem, e mögött a fejlesztés mögött csak egyvalaki állhat, a bíró lánya. A tervező egyébként Michael Friebe néven adta be munkáját, na de ugye mi tudjuk jól, hogy ez a ravasz lyány sok mindenre képes.

Az egyedi technológia, amely a hagyományos LCD és a legújabb TOLED kijelző rendszer kombinációján alapul, a televíziók új generációját hozza el otthonainkba. Felejtsük el a nagydarab fekete, éktelenkedő dobozt a nappaliban, hiszen az Invisio használaton kívül tökéletesen belesimul az enteriőrbe, kijelzője ugyanis egy átlátszó üveglap, mely meglepő módon tű éles kontrasztos, színekben gazdag képet ad, ha működésbe hozzuk a gépezetet.

Forrás

Címkék: design led loewe loewe invisio if concept design award átlátszó tv toled michael friebe

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr902650831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maurice74 · http://www.personaltraining.hu 2011.02.10. 09:44:05

Nnna, ugye megmondtam, két oldalról nézhető tv, nem sokára..

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.02.10. 11:24:55

könnyen beszél az, aki egy jövőből jövő lövő :)
süti beállítások módosítása