Amikor a trend diktátorok belátták, hogy a modernizmus alapjain nyugvó minimál túlságosan steril, és néha bizony már-már élhetetlen élettereket eredményez, gondoltak egy nagyot és bedobták a neobarokkot. Így történhetett, hogy az eredetileg nagyon is férfias stílus annyira megszelídült, hogy végül a női szíveket is megdobogtatta.

A neobarokk csillaga lassan azért már leáldozófélben van, de a glamour irányzatban azért tovább él csillogó, selymes, bársonyos darabjaival. Amikor először jártam a Leroy étteremben, rögtön megtetszett a plasztik hengerbe bújtatott kristálycsillár, ami egyébként a Mooi kollekciójából származik. Ennek egy szolidabb, kevésbé extravagáns változatára akadtam a Modani oldalán egy kihagyhatatlan akció keretében. A cég az eredeti 1670 USD helyett potom 390 USD-ért (alig 80 ezer forint) vesztegeti az 50*50 cm nagyságú, 8 db, egyenként 40 W-os izzóval működő Black Moon Medusa Chandelier névre keresztelt csillárt. Siessünk, amíg el nem kapkodják!

Címkék: minimál glamour nőies férfias csillár modernizmus neobarokk kristálycsillár design lámpa leroy étterem mooi black moon medusa chandelier

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr92632660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása