Olvadozik a hó, az utóbbi időben egészen tavasziasak a nappalok, lassan már azon morfondírozunk, milyen virág kerüljön majd a balkonládába. Igaz, az utóbbi évek monszun-szerű nyarai megnehezítették a kertészkedést, ugyanis a töménytelen mennyiségű eső az én ládáimból lényegében kirohasztotta a virágokat. Persze idén is reményekkel felvértezve fogok nekiállni a beültetésnek, és megpróbálom tető alá helyezni a ládákat, hátha így több esélyük marad a növényeknek a túlélésre.

A francia tervezőpáros, Lorraine Royer és Noémie Thirion minimál enteriőrökbe tökéletesen passzoló, kocka formájú ládikói (Kubes) igazán mutatósak, bár ahogy elnézem őket, ezekből is hiányzik a lefolyó lyuk. Sokat gondolkoztam rajta, hogy vajon miért van az, hogy a balkonládák némelyikének alján nincsenek öntöző túlfolyók. Talán azt gondolják a gyártók, hogy aki kertészkedésre adja a fejét, az van annyira hobbi ezermester, hogy szívesen fúrja ki saját maga a ládák alját. Kedves gyártók, ezennel jelzem, tévednek. Kérnénk szépen gyári túlfolyót a virágtartókra.

Címkék: minimál kocka virág kert növény lakberendezés terasz erkély beültetés kubus designbútor francia design lorraine royer noémie thirion balkonláda kubes

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr232589593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása