Bor, mámor, Budapest

 2013.07.23. 09:28

A tikkasztó nyári nap után lágy szellők szárnyán szállt alá az enyhülést adó éjszaka. A nyüzsgő belváros utcáin napszítta népek tömegei özönlöttek hullámokban a terasz felé. Komótosan gyöngyöztek a buborékok a rozéfröccsben, a pohár falán lecsapódott párán át kémlelve az asztaloknál ücsörgő párocskák elmosódott körvonalai derengtek fel.

diy-patriotic-nautical-buoys.jpg

Az óramutató a sokadik kört rótta a számlap előtt, a pincér sem először fordult már a tálcával. A hangszóróból érkező ütemesebb dallamok egyre inkább elnyomták az összekoccanó poharak vidám csilingelését. Aztán, ahogy az lenni szokott, eljött az a pont, ahonnan már nem volt ura a helyzetnek, és az események szálait hirtelen egy láthatatlan kéz kezdte irányítani.

diy-natical-address-buoys2.jpg

Azt vallotta, hogy a legjobb történetek az életében mindig akkor születnek, amikor teljes bizalommal felfekszik az áramlatra és hagyja magát sodródni. Ezen az éjszakán sem tett máshogy, hagyta, hogy elragadja magával a sors angyalarcú démona és fergeteges táncba vigye az ismeretlenbe. Átadta magát és alámerült, önfeledt kacaját szignóként hagyta ott a csillagos égen.

Aztán, mint egy előrepörgetett filmen, már csak képek, hangok, érzések, fel-felvillanó arcok a sötétben, közeledés és távolodás, egymásba fonódó ujjak és nyelvek játéka. Már pirkad, mikor az ablakon kinézve a rohanó házak tovatűnni látszanak, bár belül még a mámorító lassulás az úr, az arcán széles mosoly, hiszen érzi, pontosan oda tart, ahova mennie kell.

diy-wooden-buoys-at-tatertotsandjello.com_.jpg

Azoknak pedig, akik a saját életük áramlatát hajón lovagolnák meg, mára hoztam egy jó kis csináld magad ötletet tengerész stílushoz. A színes bóják tökéletesek vízparti nyaraló dekorálásához, akár még a házszámot is rájuk írhatjuk, hogy szabadságunkon is megtaláljon minket a postás.

diy-nautical-wooden-buoys-at-tatertots-and-jello.jpg

nautical-patriotic-buoys-on-the-door-at-tatertots-and-jello.jpg

di-nautical-patriotic-buoys-at-tatertots-and-Jello.jpg

making-DIY-Buoys1-406x1024.jpgbuoy-diagram.png

Képek, ötlet innen.

Címkék: stílus csináld magad tengerész dekoráció házszám bója rozéfröccs

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr55419533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása