Repeta Mozambik-ügyileg

 2013.06.07. 09:51

Mióta felfedeztem Mozambikot, nehezen tudok betelni vele. Legutóbbi posztomban már áradoztam az Indiai Óceán eme csodájáról, és nem tudtam ellenállni a csábításnak, hogy ismét ide látogassunk. Mai úti célunk egy olyan szállodakomplexum, valójában tipikus trópusi resort, amely egy privát kis szigeten fekszik, Quilalean. Még a neve is úgy cseng, mint valami bűbájosság, lehetetlen azonnal nem beleszeretni.

restaurant.jpg

Ha valakit nem elégít ki a naphosszat tengerparton döglés, koktélszürcsölgetés az árnyas napernyők tövében, búvárkodás és egyéb vízi sportok széles kínálata, az maradjon otthon, mert ez bizony egy olyan lakatlan sziget, amin mindössze egy szállodakomplexum áll az intenzív kikapcsolódáshoz. Mézeshetekre például tökéletes alkalmas helyszín, ugyanakkor, ha valaki kellőképp jómódú, akkor a szürke robotolós hétköznapokból való pár hetes kikapcsolódásra sem kifejezetten rossz lokáció.  Ellennék itt egy ideig, no.

spa-treatment-room-2.jpg

villaquilaleashower.jpg

villa-quilalea-private-dining.jpg

villaquilaleaplungepoolsunset.jpg

villa-quilalea-deck-at-sunset.jpg

villa-quilalea-deck-and-plunge-pool.jpg

villa-quilalea-bedroom.jpg

villaquilaleabathroom.jpg

villaquilaleaamenities.jpg

villa-and-beach.jpg

view-of-quilalea-island-bar-and-deck.jpg

sunset-villa-view-of-villa.jpg

sunsetvillasidetable.jpg

sunsetvilla.jpg

sunsetvilla6.jpg

sunrise-villas-deck-2.jpg

sunsetvilla62.jpg

sunkenbararea.jpg

sunrise-villa-deck.jpg

poolatnight.jpg

interiorsunsetvilla8.jpg

lanternonbeach.jpg

interiorsunsetvilla7.jpg

interiorspace.jpg

facilities-swimming-pool-and-bar.jpg

facilities-chairs.jpg

Képek innen.

Címkék: sziget luxus szálloda trópusi mozambik

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr395316926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Measurer 2013.06.07. 17:58:35

A gyarmati időkben még virágzó mozambiki turizmus a polgárháború és a kommunizmus nyomorúságos évei után kezd magához térni, elérte a korábbi színtet, s a jelenlegi vendégszámot megötszörözve 2025-re 4 mó-ra fejlesztenék fel.
A természetvédelmi területen fekvő korallszigeten az árak egyébként napi 300 GBP-nél kezdődnek.Ebben már a teknősbéka, cápa és delfinbámulás is bennfoglaltatik. Az Azura tulaj Bettany házaspár eközben vigyáz az ökobarát működtetésre és a korábban "kést és villát sem ismerő" személyzet megfelelő képzésére.

micsoda? 2013.06.08. 10:06:26

Gyönyörű itt minden. Imádom a tengert, a napfényt, de kirándulni is szeretek. Tehát ez nem nekem való hely:-)
süti beállítások módosítása