Alkotóház inspirálódáshoz

 2013.05.20. 09:20

Nem szokványos alkotóműhely készült egy filmrendező számára Seattle-ben, Washington államban. A helyszínen kiöntött 14280 köbláb (404 köbméter) térfogatú vasbeton dobozba hatalmas ablakokon át zúdul be a fény. A különleges épületen belül egy acélból készült galéria is található, ahonnan a bátrabbak tűzoltó módszerrel is lecsusszanhatnak a földszintre, illetve rögtönzött rúdtánc-bemutatókra is sor kerülhet. Az emeletre vezető lépcsőn olvasható okosság engem mindenesetre nem hiszem, hogy munkára motiválna, na de ízlések és pofonok.

nice-library-office-2_1.png

A házikó projekt a „The Brain” (Az agy) nevet viseli, ne kérdezze senki, hogy miért, számomra kicsit úgy tűnik, mintha egy őrült kobakjából pattant volna ki az ötlet, de mint tudjuk, az őrültet és a zsenit csak a hajam szála választja el egymástól, vagy tőlem vagy hogy is van ez tulajdonképpen? Képek innen.

nice-library-office_1.png

nice-library-office-4_1.png

nice-library-office-3_1.png

nice-library-office-6_1.png

nice-library-office_1.jpg

nice-library-office-7_1.png

Címkék: épület vasbeton alkotóház

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr855260343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása