Loft hotel a javából

 2013.05.06. 09:49

A hamisítatlan indusztriál loftok bölcsője egyértelműen az Egyesült Államok. Egy ország, ahol a 100 évnél öregebb épületek már szükségszerűen múzeumok, míg mi, Európában kicsit nagyobb léptékekhez vagyunk szokva, a lakosság jelentős része él olyan otthonokban, amit az óceán túlpartján már történelmi emlékként marketingolnak. Na de hagyjuk a csúfolódást, loft terén valóban van miből csemegézni arrafelé.

Wythe-Hotel-williamsburg-brooklyn-yatzer-4.jpg

Brooklyn Williamsburg negyedében egy 1901-ben épült egykori textilgyár épületéből fess kis szállodát alakítottak ki nyolc szinten 72 szobával Wythe Hotel név alatt tavaly májusban.  Vakolatlan, ódon hangulatú tégla falak, hangulatos fagerendás mennyezet, a new yorki épületeknél megszokott homlokzati falon felkapaszkodó acéllépcsők, és a kisföldalattiból ismerős falburkolat. Minden, ami az ipari stílushoz kell. A hatalmas ablakokon buján dől be a napfény, melegséggel töltve meg a kissé rideg gyári enteriőrt. Mondjuk lakni nem laknám, de megnézném egyszer. Képek innen.

Wythe-Hotel-williamsburg-brooklyn-yatzer-11.jpg

Wythe-Hotel-williamsburg-brooklyn-yatzer-8.jpg

Wythe-Hotel-williamsburg-brooklyn-yatzer-12.jpg

Wythe-Hotel-williamsburg-brooklyn-yatzer-6.jpg

Wythe-Hotel-williamsburg-brooklyn-yatzer-13.jpg

Wythe-Hotel-williamsburg-brooklyn-yatzer-10.jpg

Wythe-Hotel-williamsburg-brooklyn-yatzer-1.jpg

Wythe-Hotel-williamsburg-brooklyn-yatzer-5.jpg

Wythe-Hotel-williamsburg-brooklyn-yatzer-2.jpg

Wythe-Hotel-williamsburg-brooklyn-yatzer-7.jpg

Wythe-Hotel-williamsburg-brooklyn-yatzer-3.jpg

Wythe-Hotel-williamsburg-brooklyn-yatzer-9.jpg

Címkék: new york szálloda brooklyn indusztriál ipari loft hotel

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr945243071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BaloghZs · www.bmbutor.hu 2013.05.06. 16:06:14

Kár, hogy itthon nincsenek olyan igazi loftok. Az ehhez hasonló posztokat mindig örömmel nézem. Közben persze erősödik a hiányérzet.
süti beállítások módosítása