Gyerekkorom óta érzek egyfajta ősi vonzalmat a vadon iránt. Kerek erdő közepében kicsi házban éldegélni, őzgidákkal lepacsizni, erdei gyümölcsökből lekvárt főzni, reggelente harapni a friss levegőt, és hallgatni a természet ezer csodás neszét.

eco-tree-fort-lynne-knowlton-enpundit-12.jpg

Ugyanakkor van valami ijesztő is egy olyan életben, amelyben távol a nyüzsgő várostól egyes-egyedül tengetjük napjainkat, mint a kisujjam, melyet a baltás gyilkos miheztartás végett levágott, és elküldött anyámnak buborékos borítékba zárva. Mert hát nincs a szomszéd, akihez szólhatnánk, vagy legalább pletykálhatnánk róla, és igaz, senki sem reklamál, ha üvöltetjük a Zámbódzsimmit full hangerőn, maximum egy barnamedve jelezheti rosszallását az ajtónkon dörömbölve, de mégiscsak jobb érzés emberek közt.

eco-tree-fort-lynne-knowlton-enpundit-4.jpg

Hogyisvanezakkor?! Mai házikónk Torontótól két és fél órányi autóútra fekszik az erdő mélyén, mondhatni tipikusan nem városi lakról van szó. A képeket nézegetve néha elfog a vágy, hogy de szeretnék egy ilyet, máskor pedig (talán a túl sok vámpíros filmanyag hatására) vészjóslóan nyikorgó padlásgerendákat hallok, a telihold fénye mellett nyitva felejtett ablakon belibbenő függönyt látok, érzem ahogy a hűvös éjszakai szellő, mint egy vérszomjas madárpók, végigszalad a bőrömön, és már üvöltenék bele a halál torkába, hogy ááááááá farkasember. Szóval, ki költözne?

eco-tree-fort-lynne-knowlton-enpundit-8.jpg

eco-tree-fort-lynne-knowlton-enpundit-11.jpg

eco-tree-fort-lynne-knowlton-enpundit-6.jpg

eco-tree-fort-lynne-knowlton-enpundit-10.jpg

eco-tree-fort-lynne-knowlton-enpundit-1.jpg

eco-tree-fort-lynne-knowlton-enpundit-5.jpg

eco-tree-fort-lynne-knowlton-enpundit-2.jpg

eco-tree-fort-lynne-knowlton-enpundit-7.jpg

eco-tree-fort-lynne-knowlton-enpundit-3.jpg

eco-tree-fort-lynne-knowlton-enpundit-9.jpg

Képek innen.

Címkék: ház toronto gyilkos vámpír erdei vadon lak

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr65242097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azeroth87 2013.05.01. 13:04:11

Zseniális! Nagyon szívesen laknék egy ilyen nyugodt környezetben - persze azárt újítanám néhol ;-)

prkl 2013.05.01. 18:38:17

Vámpír, vérfarkas, zombik? Tényleg túl sok filmet nézel.

Nekem határozottan tetszik, de inkább csak hétvégi házként tudom elképzelni.
süti beállítások módosítása