Változatlanul vallom, hogy a szeretet nem az ajándékozás során értékben egymásra való licitálásról szól, hanem arról, hogy kicsi szívünk mélyéről valami különlegeset adunk annak, aki fontos számunkra.

Smitten1_1.jpg

Az is igaz, hogy nem az év kiemelt napjain, mint Valentin nap, karácsony és születésnapok kell kompenzálni azt, amit egész évben nem adtunk meg a másiknak, de a közelgő szerelemünnep mégiscsak jó alkalom arra, hogy szívhez szóló csináld magad ötletekkel rukkoljak elő.

Smitten2_1.jpg

Szokás szerint óvoda középső csoport kézügyességi szinthez kötött projektet hoztam mára, ami a színes papír, olló, ragasztó, lyukasztó és spárga eszközkombinációval potom idő alatt megvalósítható. Ennyi fáradtság talán még belefér a rohanó munkanapokba, hogy megmutassuk a másiknak, milyen különleges helyet tartogatunk a számára a szívünkben, ugye? Ugye!

Smitten3_1.jpg

Smitten4_1.jpg

Smitten5_1.jpg

Ötlet, képek innen.

Címkék: kreatív csináld magad ötlet valentin dekoráció szivecske girland

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr845063830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása