Minket, nőket sokan megbélyegeznek azzal, hogy túl sokat adunk a méretre. Bevallom, én is híján vagyok az Y kromoszómának, így annak ellenére, hogy természetesen a belső értékekre helyezem a hangsúlyt az ellentétes nemmel való ismerkedés során, sajnos a külsőségek sem kerülik el a figyelmemet. Mea culpa. Nálam a férfi 185 centiméternél kezdődik.

06_rect540.jpg

Kiegészítő információként említem meg, hogy jómagam sem az átlag női magasságot (ami 164 cm körüli) képviselem, talán ezért is kedvelem, ha életem párja mellett nem gond, ha magassarkút is tudok hordani.

07_rect540.jpg

Lehet velem vitatkozni, de vannak esetek, amikor a méret igenis lényeges. Mára például aprócska házikókat hoztam, amelyek pont azt mutatják, hogy a kicsi is lehet jó, és akár élhető is. Azért a mai fogyasztás-centrikus világban az ilyen vityillók maximum hétvégi nyaralócskának illenek be, mert tényleg csak az alap szükségleteknek tudnak eleget tenni, mint alvás, főzés, étkezés, de a tárolásra már vajmi csekély hely marad. Szóval, fontos a méret?

01_rect540.jpg

02_rect540.jpg

09_rect540.jpg

03_rect540.jpg

04_rect540.jpg

08_rect540.jpeg

05_rect540.jpg

10_rect540.jpg

Képek innen.

Címkék: kicsi ház méret nyaraló

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr735047383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása