A minap egy bevásárlóközpont virágüzlete előtt arra lettem figyelmes, hogy lányok és asszonyok garmadája szinte megigézve lassított le a színes primulákkal, kipattanásig feszült bimbókkal csábító nárciszokkal, jácintokkal és nyiladozó tulipánokkal megrakott kosárkák előtt.

paperpinwheelcenterpiece_1.jpg

Nem csoda, a januári szürkeség, a kinti cidri és a hol óriás pelyhekben hulló, hol pedig hirtelen locspoccsá változó hótömegek lassan kezdik kikészíteni a fehérnépet, akik már a madárcsiripeléstől hangos szerelemillatú levegőtől ébredező tavaszt várják.

paperpinwheelcenterpiece_4.jpg

Egy kis kreativitással könnyen belophatjuk otthonunkba a játékosságot, ha összedobunk pár szélforgót a kreatív üzletek széles kínálatában kapható szebbnél szebb színes papírcsodákból. Óvoda középső csoport rátermettségi szintet megkövetelő feladat, de aki nem emlékezne, az itt megtekintheti, hogyan is készül ez a gyermekkorunk önfeledt pillanatait megidéző egyszerű játék.

paperpinwheelcenterpiece_3.jpg

Némi színes, szagos cukorkákat használaton kívül lévő kaspókba szórva stabil alap készülhet a forgót tartó hurkapálcához, és kész is az asztaldísz. Tessék csak tessék, munkára fel, hagyjuk az időjárás miatti nyavalygást!

paperpinwheelcenterpiece_5.jpg

Képek innen.  

Címkék: csináld magad asztal ötlet dekoráció szélforgó DIY

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr915043362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása