Csak léc kell, semmi más

 2013.01.04. 10:16

Évnyitó posztom témaválasztása annyira mély nyomokat hagyott bennem, hogy közkívánatra (de a sajátoméra biztosan) úgy döntöttem, lesz folytatás. Legyünk ma ultrasznobok, és vegyük az irányt Svájc felé.

white-pearl-6.jpg

Miután bevásároltunk egy szükségszerűen méregdrága és lehetőleg ütésálló karórát, elfogyasztottunk nyolc lila tehénnyi mennyiségű csokoládét és titkos bankszámlánkon még mindig akad jó pár rugónyi ropogós frank, irány Zermatt, ahol meg sem állunk az első ötcsillagos chalet-ig.

white-pearl-31.jpg

A White Pearl, azaz fehér gyöngy névre keresztelt, néhol glamour-os csillogásúra sikeredett hegyi apartmanocska Zermatt egyetlen körbesíelhető kerületében, Winkelmattenben fekszik, így abban a különös élményben lehet részünk, hogy a léceket le sem kell venni, a település minden pontja ugyanis megközelíthető sítalpakon. Indulunk, vagy mi lesz? Képek innen.

white-pearl-11.jpg

white-pearl-2.jpg

white-pearl-14.jpg

white-pearl-4.jpg

white-pearl-16.jpg

white-pearl-10.jpg

white-pearl-18.jpg

white-pearl-30.jpg

white-pearl-1.jpg

white-pearl-3.jpg

white-pearl-1-main.jpg

white-pearl-5.jpg

white-pearl-21.jpg

white-pearl-7.jpg

Címkék: luxus svájc síelés glamour chalet

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr34992264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása