A múltkori karton karácsonyfa után újabb ötlettel jövök a barkácsoló vénával megáldott kreatív versenyzőknek. Nézzünk körül a sufniban, és garantáltan megtaláljuk majd az alapanyagot a mai projekthez. Némi maradék deszkából pillanatok alatt összeállítható a karácsonyfa imitáció, ami éveken át szolgálhatja a családot. Ötlet innen.

POD-0033.jpg

Ha nincs kedvünk bajlódni a csiszolgatással, vehetjük rusztikusabbra a stílust, bár arra érdemes figyelni, hogy szálkák azért ne nagyon éktelenkedjenek a művünkön, így megspórolhatjuk a dekoráció helyreállítása közben bekövetkezett apróbb balesetek miatt a szánkon esetleg kiszaladó istenkáromlást, ami ugye a jelen ünnepi időszakban hatványozottan durva bűn.

POD-0031.jpg

Fényesség gyúljon a szívekben minden otthonban! És ha ez nem lenne elég, dobjuk fel a hangulatot némi fényfüzérrel, sokat segít a ráhangolódásban. Békés karácsonyi készülődést mindenkinek!

Fotó kredit.

POD-0066.jpg

Címkék: kreatív csináld magad fa karácsony természetes alternatív dekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr404968172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása