A kézműves online piacon, az etsy-n bukkantam rá egy igazi különlegességre: Carolina Fontoura Alzaga fáradhatatlanul járja a szeméttelepeket, és elhajított bringák alkatrészeit gyűjtögeti össze nem mindennapi munkájához.

studio_Carolina-Fontoura-Alzaga_croft-house_FACARO.jpg

Carolina ugyanis az újrahasznosítás jegyében bicikli szerkezeti elemekből készít csillárokat, egyedi módon ötvözve az indusztriális és a lányregényekbe illő romantikus stílusjegyeket. Keze alatt az egyesek által már haszontalannak minősített tárgy darabjai új funkciót, új értelmet nyernek, így amellett, hogy esztétikailag is létrehoz valami maradandót, a fenntarthatóság kritériumainak is maximálisan eleget tesz. Szerintem zseniális. Egy halloween-partira például tökéletes díszlet lehetne.

il_570xN.343443826.jpeg

studio_blackboard_croft-house_FACARO.jpg

il_570xN.343418934.jpg

il_570xN.343418908.jpg

il_570xN.343418872.jpg

 

Címkék: stílus bicikli romantikus ipari csillár fenntarthatóság újrahasznosított

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr694871045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása