Csillagom, válasszunk csillagot!

 2012.10.05. 09:31

Talán nemcsak a romantikus lelkületű nők, hanem az univerzum végtelen rejtélyei iránt fogékony férfiak is egyetértenek abban, hogy a csillagos eget kémlelni meleg nyári éjszakán kifejezetten jó dolog, kiváltképp, ha ezt a szerelmével teszi az ember.  Hiszen kevés szebb dolog van, mint közös csillagot választani, ami aztán akkor is összeköti a két lelket, ha épp távol vannak egymástól és az égre tekintenek.

061.JPG

A design hét idei őszi rendezvénysorozatának keretében mutatkozott be a nagyközönségnek a Starry Light lámpacsalád, ami Farkas Anna tervezőgrafikus és Batisz Miklós belsőépítész közös alkotómunkájának eredményeképpen született meg.

A különleges lámpatest perforált buráján keresztül egy speciális LED fényforrásnak köszönhetően a szoba falaira vetül a csillagos égbolt rajza, így borús estéken és a fénytől szennyezett nagyvárosokban is élvezhetjük ennek a különleges égi csodának a kiköpött mását.

056.JPG

A Starry Light lámpák mindegyike egyedi darab, az alkatrészeket hazai mesteremberek kézi munkával készítik a megrendelő igényei szerint. A nem mindennapi design tárgy exkluzivitását az adja, hogy a lámpaburán megjelenített konstellációk személyre szabhatóak egy választott naptári nap és földrajzi hely függvényében. Így például gyermekünk születési helye és ideje, vagy akár házasságkötésünk napja szerinti égi fénytérképet is rendelhetünk. A bura belső felületén az egyes csillagképeket bejelölték, a felismerhetőség érdekében, és a lámpa mellé jár egy kis térkép is a teljes rajzolattal, valamint a megnevezésekkel. Rögtön mosolyra görbült a szám, mikor a kiállított darabon felismertem a kedvenc csillagképemet.

A fotókért köszönet az Otthon és dekor blognak.

049.JPG

055.JPG

054.JPG

061.JPG

064.JPG

051.JPG

023.JPG

Címkék: design magyar lámpa csillag konstelláció starry light

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr94818201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása