Dizájnerek egymás közt

 2012.09.20. 08:40

Igazi mediterrán kreatív párost alkot az olasz fotós, Giampaolo Sgura és a spanyol stylist, Miguel Arnau, akik milánói otthonukat egy egészen különös helyen, egy egykori repülőgép összeszerelő gyár épületében hozták tető alá.

Sgura-03-lgn.jpg

Mára a környék igazi design paradicsommá nőtte ki magát, egymást érik a tévé és fotóstúdiók, divattervezők bemutatótermei és a loftlakások.

Hamisítatlan loft stílus, alapvetően ipari hangulatban, amelyet az érzékeny lelkületű tulajdonosok egészen emberközelire lágyítottak apró csecsebecsékkel, filigrán lámpácskákkal és sok-sok növénnyel. A teraszból többet is ki lehetne hozni, jók az adottságai, a viseltes ebédlőasztal ugyanakkor valódi remekmű. Képek innen.

Sgura-06-lgn.jpg

Sgura-07-lgn.jpg

Sgura-05-lgn.jpg

Sgura-04-lgn.jpg

Sgura-02-lgn.jpg

Címkék: stílus modern lakás loft gyárépült

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr664788466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása