Gyerekkorom óta úgy tekintek a lakókocsikra, mint valami mérhetetlenül kalandos, és mókás szerkezetekre, melyben csupa vidámság az élet. Sehová nem kötődni, csak menni-menni az orrunk után bele a nagyvilágba, és ahol megfáradunk, egy kis dombra lecsücsülünk és alvás. Nincs gond a szállásfoglalással, csak elhatározás kell hozzá, és némi pénz üzemanyagra.

Compact-Living-In-Tiny-Leaf-House-Version-2-a.jpeg

Mára egy 14 m2 alapterületű, 5 m2-es alvógalériával ellátott, modern hangulatú kis mobilotthont hoztam gyönyörű fa kiképzéssel, melyben minden rendelkezésünkre áll egy tökéletes pihenéshez. Ahogy beköszöntenek az első fagyosabb őszi napok érdemes lehet összecsomagolni és felkerekedni délebbi vidékekre a madarakkal együtt. Ki jön velem? Képek innen.

Compact-Living-In-Tiny-Leaf-House-Version-2-f.jpeg

Compact-Living-In-Tiny-Leaf-House-Version-2-g.jpg

Compact-Living-In-Tiny-Leaf-House-Version-2-e.jpeg

Compact-Living-In-Tiny-Leaf-House-Version-2-d.jpeg

Compact-Living-In-Tiny-Leaf-House-Version-2-b.jpeg

Compact-Living-In-Tiny-Leaf-House-Version-2-c.jpeg

Compact-Living-In-Tiny-Leaf-House-Version-2-h.jpeg

 

Címkék: mobil design stílus fa modern otthon lakókocsi

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr714779025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása