Tulajdonképpen minden évszakot szeretek. Mégis, valami furcsa oknál fogva a nyarat mindig nehezen engedem el. A telet és a tavaszt is várom, de az őszt valahogy nem, annak ellenére, hogy kevés szebb látványt tudok annál, mint a lehullott, illatos avarba feküdve kémlelni  a vakító kék eget az aranyló sárga levelek szűrőjén át.  Rengeteget tanakodtam, és arra jutottam, hogy nem más, mint az iskolakezdés az oka ennek a megmagyarázhatatlan dolognak.

7-September2009-DonnaGriffith.jpg

Életem első iskolás napja máig elevenen él bennem, ahogy anyám kezét szorongatom izzadt, hideg béka-mancsommmal a zuglói tanintézet előtt a fájdalmas búcsúra várva. Még az ajándékba kapott vonalzó és csodás piros-kék színben pompázó postairon sem feledteti velem az első komoly kudarcélményt, mikor is vadiúj, napsárga alapon piros indiánokkal és betűkkel díszített műbőr iskolatáskámat egy felsőbb osztályos gyerek szemrebbenés nélkül rondának minősítette. Ez kérem az oka, amiért nem várom az őszt.

WeekendLiving_MG_Balcony_OC08.jpg

A fentiekből kiindulva forradalmat hirdetek a kültéri tartózkodás meghosszabbítására. Ki a kertbe, a teraszra, és mutassuk meg a világnak, hogy nincs még vége a nyárnak. Lehet kicsit csalni, takarókkal, bögre forró teával, hősugárzókkal felszerelkezni, de a gyertyák, mécsesek fényei is emelik a hőérzetünket pszichésen a kora őszi hűvös estéken.  A teraszinspirációkat ma innen merítettem.

Trish_Balcony_CO10.jpg

topimage-Aug12-AngusFergusson.jpg

Porch_Balcony_SittingArea_AG08.jpg

July12-AngusFergusson.jpg

house-home-traditional-cottage-porch-jkimber-HH-OCT11.jpg

house-home-marilyn-denis-backyard-patio-afergusson-may2012.jpg

HouseandHome-ZenYard-InsideOut-MY10.jpg

Feb10-HHMonth-MichaelGraydon.jpg

Entertaining_DG_MY10.jpg

Dining_Vintage_SE09.jpg

Design_SB_JN10.jpg

Chaises_CO10.jpg

BalconyMakeover_CO10.jpg

BalconyCloth_V7_SUP_HH_JA09.jpg

Balcony_Plants_SE09.jpg

Balcony_Makeover_MG_SIPcondos10.jpg

Balcony_InspirationFile_MTessler_SIPcondos09.jpg

Balcony_Beth_CO10.jpg

10_1-1.jpg

3-lisabackyardmakeover.jpg

 

Címkék: inspiráció kert terasz berendezés erkély

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr134737284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása