Mókás és látványos kreatív hobbi szakkörre invitálom a vállalkozó szellemű olvasóközönséget. A projekt végrehajtásához nem is annyira kézügyességre, mint inkább kitartásra, türelemre és pontosságra lesz szükség. Aki ezen erények birtokában vág neki a feladatnak, garantáltan siker lesz munkálkodásának gyümölcse.

il_570xN.282368036.jpg

A kellékek: egy falióra, jó néhány színes szagos magazin, olló, és ragasztó. A magazinokból válogassunk szép színes oldalakat (érdemes a reklámmal borított felületeket keresni, de az is jó lehet, ha csak a szöveges részekre hajtunk, a tipográfia szerelmeseit ilyen megoldással is le lehet venni a lábukról). A lapokat egyenlő szélességű csíkokra szabdaljuk, majd szépen felcsavarjuk, hajtogatjuk. Az apró színes gurigákat ezután egyesével ragasztgassuk fel az óra peremére, majd egymásra. A biztos tartás érdekében a hátlapra is szerelhetünk egy kartonlapból karikát és a csövecskéket ehhez is rögzíthetjük ragasztóval.

Az ötletet, és a képeket itt találtam.

il_570xN.282368050.jpg

il_570xN.282367938.jpg

il_570xN.282242083_1.jpg

Címkék: csináld magad óra ötlet színes papír dekoráció falióra guriga

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr834689000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása