Ha választani kell a túlburjánzó csicsa és végtelenül leegyszerűsített esztétika között, egyértelműen ez utóbbira teszem a voksomat. Ettől függetlenül meg tudom látni a szépet az ízléssel agyondekorált terekben is, de a szívem a letisztult vonalak felé húz inkább.

FN-SE_linen-herbs_s4x3_lg.jpg

Attól, mert valami egyszerű és visszafogott, nem kell, hogy unalmas legyen, sőt.  A természetes szín és anyagválasztás mindig nyerő, hiszen, amit a földanya alkotott, az általában úgy jó, ahogy van, érdemes hát ihletődni belőle.

FN-SE_linen-rocks_s4x3_lg.jpg

Mára egy modern, natúr hatású terítéket hoztam: csupa fa, lenvászon és zsákvászon, a folyóvizek által simára csiszolt gömbölyded kavicsok, és pár szál virágba borult hortenzia egyszerű befőttes üvegben. Nagyon öko, semmi plasztik. Szeretem. És Ti? Képek innen.

FN-SE_linen-mason-jars_s4x3_lg.jpg

FN-SE_linen-main_s4x3_lg.jpg

FN-SE_linen-entwine_s4x3_lg.jpg

Címkék: asztal fa modern vasárnapi természetes dekoráció hortenzia teríték

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr404679434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása