Starbucks japán stílusban

 2012.07.06. 08:23

Nemrég Budapesten is megnyílt a legújabb Starbucks, a Deák térnél. Töredelmesen bevallom, jómagam nem rajongom a papírpohárban felszolgált supersize löttyökért, a kávé nálam egészen másról szól, ám sokak szívét megdobogtatják a műanyag szirupokkal megbolondított, változatos ízekben kapható krémes hűs csodák a forró nyári napokon.

starbucks-japon.jpg

Na de nem is ezért szólok, lévén, hogy blogomat nem gasztro, hanem design témában írogatom. Ugorjunk egy nagyot, egészen Japánig, ahol Fukouka-ban Kengo Kuma építész tervei alapján igazi modern japán stílusban épület meg az ámerikai kávézólánc egy igen különleges egysége. Az enteriőr dekorációjához az ihletet a madárfészek adta, bár én a struktúrába belelátok evőpálcikákat is. Ti, mire asszociáltok?

Képek innen.  

starbucks-japon-6.jpg

starbucks-japon-5.jpg

starbucks-japon-4.jpg

starbucks-japon-3.jpg

starbucks-japon-2.jpg

Címkék: design stílus japán kávézó starbucks

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr884626126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása