Pazar, mégis visszafogott

 2012.06.29. 07:49

Ha tegnap északra repültünk, ma miért ne vehetnék az irányt erősen délnek? Helyszínünk Dél-Afrika, egy végtelenül letisztult vonalvezetésű, már-már japánosan minimál házikó, lenyűgözően zöld kerttel, zegzugos, intim hangulatú belső udvarokkal, és párját ritkító kilátással.bridle-terrasse.jpg

Azt mondjuk nem értem, hogy hogyan kerül  egy íróasztal görgős székkel a fürdőszobába, de azt a tömörfának látszó asztalkát szó nélkül elfogadnám. Fel sem teszem a kérdést, hogy egy ilyen medence birtokában ki lenne az, aki nem szokna rá a napindító úszásra, mert valószínűleg kevés kéz emelkedne a magasba.

Képek innen.

bridle-salon.jpg

bridle-salle-à-manger.jpg

bridle-piscine.jpg

bridle-ouverture.jpg

bridle-extérieur-nuit.jpg

bridle-cour.jpg

bridle-chambre.jpg

bridle-bureau.jpg

Címkék: stílus japán ház minimál luxus medence pazar dél-afrika

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr484609562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nick Leeson 2012.07.11. 15:22:07

Hát ha ez visszafogott... De egyébként szép.
Az utolsó két kép részemről már a tervezői kínlódás határát súrolja. A legutolsó végképp. Dolgozó asztaltól, 1,5-2 méterrel kád, jóformán az ablakban. Mindez ha jól látom óriási hófehér szőnyegen... bármiféle fürdéshez használatos egyéb tartozék nélkül. :)
süti beállítások módosítása