Ha nem számítana a vagyonbiztonság, és lenne személyzet a takarításra, a legtöbben valószínűleg padlótól a mennyezetig érő hatalmas ablakfelületekkel tarkított házikóról álmodnánk, amelybe akadálytalanul áramlik be a napsugár.

Téli depresszió ellen nincs is jobb orvosság, mint a hófehér lankák kristályain megcsillanó nap melengető fénye, amit a fűtött szoba kényelméből élvezhetünk. Nyáron ugyanakkor érdemes az árnyékolásról is gondoskodni, amiben nagy segítségünkre lehetnek például a hővisszaverő fóliával ellátott üvegek is.

A vadregényes Montanaból hoztam mára egy kellemes kis házikót, amely végtelen természetközeliségét nemcsak a felhasznált fa anyagoknak, hanem a grandiózus ablakfelületeknek is köszönheti, melyeken kitekintve szinte a házat körülölelő táj kellős közepébe csöppenünk.

Képek innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr44577257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása