Kaliforniai álom

 2012.06.12. 07:55

Régóta fogva tart egy mélyről jövő sejtelem, miszerint engem a gólya rossz helyre kézbesített. Talán túl sokat ficánkoltam, és kihullottam a csőréből, még mielőtt a tengerpartra ért volna velem, ahová eredetileg szánt.

A végtelen óceán morajlása, ahogy a habosra fodrozódó sós hullámok nyaldossák a homokban lépkedő lábaimat, a hajnali halpiacok levegőjének friss zamata mindig is csodálattal fűszerezett boldogsággal telít el.

Milliárdos lottó ötösömből egy valamit minden bizonnyal bevásárolok, egy közvetlen óceán, vagy tengerparti házikót, mint például ez a szépség, amit a napsütéses Kaliforniából hoztam mára. Rusztikus és modern építészeti elemek keverednek ebben a grandiózus, ugyanakkor intim hangulatú terekben is bővelkedő villában, ahol a telekhatárt átlépve nincs szükségünk se cipőre, se puccos ruhára, hanem mezítláb a selymes homokban szaladhatunk le reggelente egy napfelkeltés csobbanásra, hogy jól induljon a nap. Kéne? Naná, hogy!

Képek innen.

Címkék: kalifornia álom ház modern villa otthon rusztikus tengerparti óceánparti

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr304576489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr yanal 2012.06.12. 15:48:44

...Kalifornia álom... igen. De ez a modern és furcsa szerzetesi hangulatú ház, a régi börtön folyosókhoz hasonlító közlekedőjével és a háttal kivitelezett terasz ülőgarnitúrájával, a pinduri és fura alakú medencéjével, igen érdekes.
Addig laknék benne, amíg el nem adtam gyorsan. :))

gjokkel 2012.06.12. 15:53:51

Jajaja...

Kivéve, hogy az ilyen óceánparti részeken az év 300 napján köd van és a szél leviszi a fejedet.

2012.06.12. 16:43:05

Az a narancsos ülőgarnitúra a pozitív kisugárzásával engem jó hangulatba tudna hozni, akárhányszor csak rápillantok...

Fül~orr~régész 2012.06.12. 17:04:07

hat a hajnali halpiacok levegőjének sok mindene van, de friss zamata biztos nincs... :)

de a haz ettol fuggetlenul nagyon kene...

Doyou Sprechen 2012.06.12. 17:59:53

A kerítésnek elég magyaros hangulata van, de ami mögötte van, az már tengeren túli...:-)
süti beállítások módosítása