Nyár eleji promóciójában az IKEA a fürdőszobákra helyezte a hangsúlyt. A rekkenő hőségben sokszor egy hűsítő zuhany alá menekülünk, ám nem mindegy, hogy mindezt milyen környezetben tesszük.

A fürdőszoba keretezi a napunkat, innen indulunk el reggel munkába, iskolába, és lefekvés előtt itt fejezzük be az estét. Érdemes tehát jól átgondolni a fürdő berendezését, különösen, ha kis alapterületű helyiségről van szó, ahol egyszerre szeretnénk élvezni a spa hangulatot keleti kényelemben, ugyanakkor a reggeli hajrában hasznos lenne a praktikum is, ha minden kézre esne és elegendő mennyiségű tárolóhellyel rendelkeznénk.

Érdemes lehet a falakon, ajtókon szekrények oldalán szabadon álló felületeket befogni a tárolásba, melyhez a LILLÅNGEN és a GODMORGON bútorcsaládok kínálatából jó ötleteket találhatunk. Legutóbbi áruház látogatásomkor elfogott a nosztalgia a NOTUDDEN falra szerelhető tároló láttán, amelyhez hasonlót nagymamámnál láttam utoljára. A virágmintás sokzsebes tárolóban a hajkefétől a samponon át a manikűrkészletig számos apró dolgot helyezhetünk el „ rend a lelke mindennek” alapon, így sokkal kellemesebb élmény lesz a tisztálkodás. Ha rendet teremtünk magunk körül,  jobban fog indulni a hétfő is, mintha minden reggel a káosszal kellene megvívni a csatát.

Ja, és azt mondtam már, hogy júniusban 50 ezer forint feletti fürdőszoba bútor vásárlásakor az  IKEA ingyen összeszereléssel kedveskedik? Ha épp felújítást terveztek, vágjatok bele most. Képek IKEA.

Címkék: kicsi ikea ötlet fürdő fürdőszoba tároló helytakarékos lillangen godmorgon nottuden

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr224571162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pekkarin 2012.06.09. 11:16:09

Jó poszt, sokat olvasok ebben a témában, mert nálunk is kicsi a fürdőszoba. Viszont szerintem a fürdőszobát csak ökobútorokkal érdemes berendezni: melano.hu/content/az-%C3%B6kob%C3%BAtornak-st%C3%ADlusa-lehet

Kivételes hangulata van az ilyeneknek, az ember, mintha a természetben tisztulna meg. :)
süti beállítások módosítása