Fekete fehér igen nem

 2012.06.08. 07:53

Gyerekkoromban a nagyszüleimmel rendszeresen játszottuk ezt az egyszerű és olcsó játékot, amit melegen ajánlok számítógépen történő virtuális lövöldözés, paradicsomtermesztés, vagy maffiaháborúk helyett családoknak csakúgy, mint baráti társaságoknak.

A mai skandináv otthonunk is alapvetően a fekete és fehér ősi kontrasztjára építkezik, ám itt-ott azért belecsempésztek egy kis ezt-azt a tervezők (a mennyezeten körbefutó festett bordűr, a türkiz kárpittal felújított bőrfotelek).

Amint azt már megszokhattuk, az északi népek szeretik ezt a sakktábla színkészletére hajazó megközelítést a nyers fával keverve alkalmazni, amit itt is tetten érhetünk a fonott kosárkák, konyhai polcok és kacéran kivillanó asztallábak példáján. Nekem azért a zebracsíkos textília kicsit sok. Képek innen.

Címkék: fehér fa skandináv fekete otthon lakberendezés kontraszt natúr

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr384565012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása