Hétköznap a teraszon reggelizni? Miért is ne? A legtöbb embernek eszébe sem jut, hogy egy kis extrát vigyen a munkanapok szürkeségébe, pedig csak rajtunk múlik, csak a mi döntésünk, milyenné varázsoljuk minden egyes nap minden egyes percét.

Már ébredéskor eldönthetjük, hogy kihozzuk a mai napból a legtöbbet, vagy sodródunk az árral, és hagyjuk magunkat irányítani az évtizedes rutin által.

Talán egy kicsit korábban kell felkelni ahhoz, hogy leülhessen a család a teraszon egy szimpla csütörtök reggel, és együtt induljanak neki az előttük álló napnak, de biztos vagyok benne, hogy megéri. A narancslét tölthetjük dobozból, ha facsarni nincs időnk, és a mosogatás is megvár, mire hazaérünk, de sokkal jobb elindulni a munkába úgy, hogy reggeli közben a nap első sugarai simogatták az arcunkat és lágy szellő borzolta a muskátli leveleit a balkonládában. Rendhagyó napindításhoz inspiráló fotókat a tumblr-ről hoztam mára.

Címkék: reggeli inspiráció terasz különleges hétköznap

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr754552998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása