Kinek nem mondták gyerekkorában, hogy kisfiam, kislányom ne játssz az étellel? Jó hírem van, most fordul a kocka. Csupa móka és vidámság lesz az étkezés, ha egy csöppnyi kreativitással fűszerezzük a gyerekek ebédjét.

Amint az egyébként fúj-fúj nem eszem meg zöldségek élő tájképként elevenednek meg a tányérokon, talán a csemete is nagyobb lelkesedéssel lát neki az ennivalónak. Szükség lesz egyszerű fehér kerámiatányérokra, és kerámia festékre, vagy tollra. A fák körvonalait, a lankák íveit, a csúszdát, és amit jónak látunk akár közvetlenül is felrajzolhatjuk a tányérokra, de aki biztos akar lenni a dolgában, először papírra dolgozzon, majd kopírozza át a vonalakat. A kerámiafestéket általában sütőben való kiégetéssel rögzítjük, az okosság mindössze annyi, hogy a tányérokat még a hideg sütőbe rakjuk be, és úgy hagyjuk lassan fokozatosan felmelegedni, a festéken látható használati utasításnak megfelelően. Gyereknapra el is készülhet! Képek innen.

 

Címkék: ötlet zöldség gyereknap festés tányér minta kerámia magad csináld

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr64531148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása