Dzsungel a tetőn brazil módra

 2012.05.18. 08:24

Az elmúlt napok fagyos szentek köntösébe bújtatott borongós időjárása pont jó alkalom arra, hogy egy kicsit forróbb hangulatba ringassuk magunkat vizuális ingerek által. Brazíliába repülünk a gondolat szárnyán, és pazar nagyvárosi teraszok, balkonok és verandák szépségében gyönyörködünk addig, amíg szívünk mélyén el nem kezd felolvadni a jég.

Az biztos, a városbéli puhányok dzsungelszeretete Dél-Amerikában is tetőzik, amint azt a tetőteraszokon készült képek is tanúsítják. Képek innen.

Címkék: város ötlet terasz dzsungel tető veranda balkon

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr584508143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wlatcy 2012.05.18. 20:56:45

Kellemesnek tűnik (ahogy a költő mondja: -"mint a lábvíz"))). Egy dologba kötnék bele: -a céllövöldés kétpálcás PIROS FRÖCCSÖNTÖTT műRETRO rádió-lemezjátszóba. ÁÁÁÁÁÁÁÁ)))) Nna ilyet már én is kaptam ajiba, asszem teszkós)) Jelenleg az egyik műhelyben nyüstölik a kollegák, valami zenei adó bömböl belőle és mindeni imádja) Bár más a célcsoport)
süti beállítások módosítása