Kuckós pihenő

 2012.04.24. 10:42

Sosem értettem, vajon mi lehet a vonzó az amerikai filmsorozatokban látható táncparkett méretű hálószobákban? Talán csak én vagyok vele úgy, hogy szeretek bevackolni egy barátságos, biztonságot nyújtó kis fészekbe? Számomra sokkal inkább jelenti az intimitást egy kuckós pihenősarok, mint egy végeláthatatlan hodály. Gondolom ez valami magzati létből hozott mélyen fekvő emlékhez való ragaszkodás lehet, de nem bánom.

Hoztam is mára két inspiratív fotót innen és innen, egy minimál beütésű végletekig letisztult görög mediterrán barlang szerű hálót és egy romantikusan bohém verziót csipkerózsika álmokhoz. Kinek melyik a kedvence?

Címkék: görög háló minimál romantikus mediterrán barlang hálószoba bohém fészek kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr674470267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.24. 13:00:24

Mindkettő nagyon ott van, a letisztult egyszerű görög és az izgalmas második is. Sajnos bármennyire el tudnám képzelni akár ezt, akár azt magamnak, a gyakorlatban a második azzal a meredek kis létrával nem jönne be. Elképzelem, ahogy félálomban botorkálok éjjel a fürdőszobába és még a létrán is vigyázni kéne... Akkor talán aláraknék egy matracot, amire rá lehetne huppanni a létramászás helyett vagy valami rózsás porcelán éjjeliedény költemény kéne abba a kis kuckóba éjszakára.
süti beállítások módosítása