Raktárból otthon

 2012.04.06. 07:32

Így a húsvéti hétvége előtt, gondoltam nagypéntek apropóján bedobok egy nem szokványos otthont. Az 1800-as évek közepén, viktoriánus stílusban épült ez a 180 m2 alapterületű raktárépület London Bermondsay kerületében kilátással a város látványosságaira és a Temzére.

Ódon téglafalak, és eredeti fagerendázat, ipari stílusú világítótestek, vintage darabok és ázsiai faragott fa baldachin jól megférnek egymás mellett ebben az eklektikus enteriőrben. Nem vagyok ugyan egy feng-shui megszállott, de józan paraszti ésszel azért a japán kard gyűjteményt nem a hitvesi ágy felett helyeztem volna el. Képek innen.

Címkék: london lakás épület otthon raktár

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr244355855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wlatcy 2012.04.06. 11:31:53

Ahogy Pistike a loftot elképzeli; -hármas alá...

Angliában azért vannak szép ipari tárgyak, erre felaggatja a jóember (asszony?) a béna keletnémet rácsos lámpákat (biztos drága volt, mert ott az NDK az egzotikus))).

Rusztikus kakabarna faszék meg hegedű a falon? Közhelyes francia pléh-bútor? Gagyi PAR lámpa a sarokban?! A béna színházi reflektorral a tripodon nem lehet nagyot bukni, itt tényleg még nem is rossz (amúgy átvágta a kereskedő). Ami egyedül eltalált az a radiátor, de az ott adottság, minden méhtelepen hegyekben áll)))

-ja és igen, azok a kardok a két-két kampósszögön)))

Ilyen az amikor valaki nem megszállottságból csinálja, hanem, hogy mit GONDOLJANAK róla a zemberek.

wlatcy 2012.04.06. 11:36:02

Bocsánat, de ezt nem bírom ki:

-a MACBOOK a "naponta forgatott" bőrkötéses 7 kilós hűtőláda méretű könyvek mellett.

NA EZ mond el mindent a tulajról.

És még egy: észrevettük, hogy ilyen pecókban SOSINCSENEK könyvek?))))

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.04.06. 14:48:59

@wlatcy: De van három dizájn könyv a kanapé mögötti polcon. Tényleg borzasztó közhelyes, ilyen fürdőszobákat már a budapesti "minimál barokk" lakásokban is látni...

zelmavagyok · http://sikospálya.blog.hu 2012.04.07. 12:55:11

@wlatcy: Nem tudtam volna így megmondani, miért, de én inkább szereplőnek érezném magam ebben a térben, mint lakónak... persze, túl díszlet-szerű az egész. De a kilátás miatt egy ideig kihúznám itt.:) Pedig 40 évig a Budai Várat láttam az ablakból.
süti beállítások módosítása