Húsvéti visszaszámlálás

 2012.04.02. 08:10

Egy hét múlva húsvét hétfő. Elő a rémséges locsolókölnikkel, szódásüvegekkel, vödrökkel, vagy ki hogyan szereti, és öltöztessük nyuszi díszbe az otthonunkat is. Hiszen mit ér az ünnep, ha nem adjuk meg a módját?! Fabatkát se!

Aki nem szeret bajlódni a tojásfestegetéssel, az vásároljon fürjtojást, ami már önmagában is díszes, nincs két egyforma darab, mindegyik egy kicsit más színű, mindnek egyedi a foltja. Minimál enteriőrbe tökéletesen illik egy egyszerű szalmafészekbe ültetve, vagy a tojásfára aggatva egy szolid natúr tónusú selyemszalaggal.

Aki még nem döntött a nyusziváró dekort illetően, annak összeválogattam néhány ötletet. Tessék inspirálódni és ne feledkezzen meg senki a friss tavaszi virágról sem az asztal közepére.

Címkék: húsvét asztal minimál virág otthon dekoráció fürjtojás tojásfa

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr694353996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása